fbpx
Annonce

Griezmann er Citys alternativ til Harry Kane

FCBARCELONA.DK - 05.07.21

// Antoine Griezmann


Manchester City forsøger angiveligt at hente Harry Kane i Tottenham, men lykkes det ikke, skulle det være Griezmann der er træner Pep Guardiolas foretrukne alternativ. I givet fald vil det lune gevaldigt i Barcas klubkasse.

Barca forsøger ikke aktivt at komme af med Antoine Griezmann denne sommer, men skulle der komme et interessant tilbud, er man angiveligt klar til at overveje det. Udover en høj overgangssum, vil lønbudgettet også blive nedbragt gevaldigt, hvilket der er stort behov for.

Derfor kan det ikke afvises, at Griezmann havner i City, et skifte han næppe selv har det store imod, for der er tale om en klub på Barcas niveau og i en meget attraktiv liga. Det skriver avisen Sport.

Derudover får Griezmann større konkurrence i den nye sæson med tilgangen af Memphis Depay og Sergio Agüero, hvilket kan betyde mere tid på bænken. Det vil være endnu et argument for at Griezmann vælger at rejse.

Det er dog angiveligt stadig Harry Kane som Guardiola helst vil have, men Tottenham ser ikke ud til at ville forhandle. Derfor kan det trække ud med en afgørelse, både omkring Kane og Griezmann.

.:FORSIDE:.