fbpx

Avis: Deco blokerer et salg af Raphinha til sommer

Peter Vyff - 13.01.24

// Raphinha

Raphinha har endnu ikke fået sit helt store gennembrud for Barca, og derfor har der været talt om at sælge kantspilleren. Sportsdirektøren Deco skulle dog have sat sig imod et sommerexit af brasilianeren.

Barca har fortsat brug for store indtægter, hvis det skal lykkes at forstærke holdet til næste sæson. Catalanerne skulle derfor overveje at tage afsked med flere af de mest profilerede spillere, såsom Jules Koundé, Andreas Christensen og Raphinha, der alle kan sælges for større millionbeløb.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og især den 27-årige Raphinha er ofte blevet nævnt i forbindelse med et exit, da han har haft svært ved at finde topniveauet for Barca. Landsholdsspilleren har ellers fået rigeligt med chancer under Xavi, hvor hans potentiale dog fortsat er uforløst.

Raphinha har dog tiltrukket sig en del interesse fra Premier League, hvor han tidligere har storspillet for Leeds, ligesom han skulle være et varmt emne hos Al-Hilal i Saudi-Arabien. Opmærksomheden fik efter sigende Barca til at sætte et prisskilt på brasilianeren i løbet af efteråret, som skulle have lydt på 100 mio. euro.

Kantspilleren er dog ifølge avisen Sport ikke længere til salg, hvilket skyldes sportsdirektør Deco, der har blokeret for et fremtidigt sommerskifte. Portugiseren, der tidligere har ageret som agent for Raphinha, har angiveligt fortsat stor tillid til, at brasilianeren nok skal slå igennem for Barca.

Raphinha selv, har efter sigende heller intet ønske om at forlade Barca, og derfor ser et skifte ganske usandsynligt ud. Deco skulle istedet være langt mere åben overfor at sælge Jules Koundé eller Andreas Christensen for, at finde plads i økonomien til sommerens forstærkninger..:FORSIDE:.