fbpx
Annonce

Avis: Coutinhos agent er i kontakt med flere klubber

FCBARCELONA.DK - 03.07.21

// Philippe Coutinho


Barca vil af med Philippe Coutinho denne sommer og noget tyder på, at brasilianeren er klar til at rejse. Det fortælles at hans agent har kontaktet flere klubber og angiveligt skulle AC Milan være en realistisk mulighed.

Det er avisen Tuttosport der fortæller, at Coutinhos agent Kia Joorabchian er i gang med at tilbyde sin spiller til en række klubber. Det bedste modtagelse skulle altså være sket hos AC Milan, der godt kan se brasilianeren i klubben.

Premier League står dog øverst på Coutinhos ønskeseddel og derfor har Joorabchian også været i dialog med klubber som Everton og Leicester. Det fortælles endvidere at Coutinho allerhelst vil tibage til Liverpool, hvor han oplevede stor succes. Og de vil have ham retur, er dog uvist.

Lige nu er Coutinho i slutfasen af sin genoptræning efter sin langvarige knæskade. Der er ingen officielle udmeldinger om hans tilstand, men han skulle angiveligt være tæt på at være klar til at træne igen. Det vil helt sikkert lette et salg.

Coutinho har status af at være den dyreste spiller i Barcas historie og det er indlysende, at klubben kommer til at sælge med et stort tab. De har dog brug for at spare hans høje løn samt de 150 mio. kroner de skal betale Liverpool, hvis Coutinho spiller 10 kampe mere i Barca-trøjen.

.:FORSIDE:.