fbpx
Annonce

Avis: Braithwaite deltager ikke i sæsonforberedelserne

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.06.21

// Martin Braithwaite


Når Barca starter den nye sæson i næste måned med lægetjek den 9. juli og den 10. juli samt den første træning den 12. juli er Braithwaite ikke med på grund af deltagelsen ved EM, men han vender måske slet ikke tilbage til Barca.

Ifølge den catalanske avis Sport arbejder Barca intenst på at få solgt Martin Braithwaite så hurtigt som muligt. Der er stor interesse for den danske angriber som har vist god form ved EM. Den store interesse vil catalanerne udnytte til at få lukket en handel hurtigt.

Braithwaite indgår tilsyneladende slet ikke i planerne for den nye sæson. De seneste meldinger går også på, at den 30-årige angriber selv er klar over, at han må skifte klub denne sommer, for at komme til at spillere mere et andet sted, selvom han egentlig helst vil blive i Barcelona.

Da Braithwaite ikke indgår i planerne til den nye sæson og med tanke på, at catalanerne håber på et hurtigt salg af ham, så skriver avisen Sport videre, at Braithwaite måske slet ikke slutter sig til forberedelserne til den nye sæson, når han vender tilbage fra ferie.

Idéen fra Barcas side er, at udnytte den store interesse og lukke et stort salg hurtigt. Derfor er forhandlingerne med andre interesserede klubber blevet fremskyndet. Der tales om stor interesse fra Premier League, men Braithwaite har også et godt navn i spansk og fransk fodbold.

.:FORSIDE:.