fbpx
Annonce

Avis: Barca tager på træningslejr i Stuttgart

FCBARCELONA.DK - 07.07.21

© FC Barcelona
// Træning

Barca har endnu ikke meldt meget ud om sæsonforberedelserne, men nu fortæller tyske medier, at holdet tager på træningslejr i nærheden af Stuttgart, som Barca angiveligt også møder i en træningskamp.

Ifølge avisen Mundo Deportivo har hotellet Oeschberghof meddelt lokale tyske medier, at selveste FC Barcelona lægger vejen forbi i slutningen af juli måned. Opholdet angives til at vare seks dage fra den 28. juli til den 3. august.

Der er tale om en luksusresort og det skulle være planen at træne på en nærliggende bane, hvor holdet SV Aasen holder til. I slutningen af opholdet er det så planen at spille mod Stuttgart, der fik en 9. plads i Bundesligaen i sidste sæson.

Barca har tidligere meldt ud, at man spiller to træningskampe den 21. og 24. juli mod henholdsvis Nastic og Girona, begge lokale catalanske hold. Disse opgør spilles hjemme på Estadi Johan Cruyff.

Det forventes at der kommer et par træningskampe mere, blandt dem det traditionsrige Gamper-opgør på Camp Nou mod en inviteret modstander.

.:FORSIDE:.