fbpx
Annonce

Avis: Barca og Atlético overvejer ny byttehandel

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.07.21

// Antoine Griezmann // Saul


Den catalanske avis Mundo Deportivo skriver denne lørdag, at en ny stor byttehandel mellem Barca og Atlético de Madrid kan være på vej. Griezmann kan være på vej tilbage til Madrid, mens Saúl kan tage til Barcelona.

Avisen skriver, at de to klubber seriøst overvejer denne byttehandel og at begge klubber har tænkt over dette i længere tid. Barca har brug for at sænke lønomkostningerne for at holde på Messi. Her vil det hjælpe at komme af med Griezmann efter at Dembélés skade forhindrer et salg af ham, mens Saúl selv angiveligt vil væk fra Altético.

Antoine Griezmanns intention er at blive i Barca, men hvis han får at vide, at han ikke indgår i planerne for denne sæson, og hvis Diego Simeone gør det klart for ham, at han vil have ham tilbage, så er Griezmann klar til at forlade Barca, skriver Mundo Deportivo videre.

Hvad angår midtbanespilleren Saúl, så vil han angiveligt væk fra Atlético Madrid, selvom han elsker klubben. Saúl mener tilsyndeladende, at det er tid til nye udfordringer. Her ligner Barca en realistisk mulighed, da klubben søger en midtbanespiller med hans profil.

Mundo Deportivo understreger, at denne byttehandel er en reel mulighed denne sommer, men for nu lader det blot til at være overvejelser fra begge klubbers side, men Barca har brug for at skrive en ny kontrakt med Messi, så det kan pludselig gå meget hurtigt med at få denne byttehandel på plads for at komme af med Griezmanns løn, så klubben har råd til at beholde argentineren.

.:FORSIDE:.