fbpx
Annonce

Avis: Barca klar til at slippe Umtiti på fri transfer

Rune Stentoft Arlbjørn - 03.07.21

© Getty Images
// Umtiti

Samuel Umtiti har ikke leveret sit vanlige høje niveau siden VM 2018, hvor han vandt VM med Frankrig. Barca har mistet tålmodigheden med forsvarsspilleren og skulle være klar til at lade ham gå på en fri transfer.

Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo har Barca svært ved at sælge og udleje Samuel Umtiti, fordi han har en høj løn. Det har andre klubber svært ved at betale i disse tider, hvor flere klubber er presset på økonomien.

Catalanerne vil meget gerne af med Umtiti, da klubben har mistet tålmodigheden med ham. Dertil vil de også af med hans høje løn, da Barca skal reducere lønbudgettet drastisk, både på grund af nogle økonomiske regler, men også for at få råd til at holde på Messi.

Umtiti har været meget stædig og fastholdt, at han har en kontrakt til sommeren 2023 han ikke vil give slip på, sandsynligvis fordi franskmanden er klar over, at han ikke vil få den samme løn et andet sted, men Barca har gjort det meget klart for forsvarsspilleren, at han skal videre i karrieren denne sommer.

Tidligere på ugen ophævede Barca kontrakten med Matheus Fernandes, som angiveligt også har opgivet sin løn for resten af kontrakperioden for at hjælpe Barca økonomisk. Mundo Deportivo skriver, at Barca er så desperate for at komme af med Umtiti, at de nu også overvejer at ophæve kontrakten med Umtiti.

.:FORSIDE:.