fbpx
Annonce

Avis: Barca interesseret i Sportings Pedro Porro

Peter Vyff - 12.12.22

// Pedro Porro

topbar222

Barca forsøger stadig at finde en fremtidig højre back til startopstillingen, og nu forlyder det, at ledelsen holder øje med Pedro Porro fra Sporting. Spanieren bliver dog ikke nem at hente, da flere hold eftersigende skulle være interesserede.

Imens der spilles VM i Qatar, så forbereder resten af fodboldverdenen sig til det kommende transfervindue, som åbner efter årsskiftet. Barca har et stort ønske om at forstærke sig på flere positioner, hvilket dog ikke ser ud til at kunne lade sig gøre, eftersom holdets økonomiske situation stadig er ustabil.

Ledelsen arbejder istedet på at forstærke holdet henimod næste sæson, hvor der igen forventes at være stor aktivitet på Camp Nou. Catalanerne førsteprioritet skulle eftersigende være at finde en central midtbanespiller, og en højre back, som kan sætte sig på positionen i flere år frem.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca blev derfor forleden sat i forbindelse med Pedro Porro fra Sporting Lissabon, som ifølge avisen Mundo Deportivo også har tiltrukket sig interesse fra Real Madrid. Spanieren, som har en fortid hos Manchester City, har spillet fremragende i denne sæson, hvor han i 17 kampe har leveret 7 assists og 2 scoringer.

Den 23-årige Porro skulle eftersigende være opsat på at tage næste skridt i hans karriere, hvilket Sporting også skulle være enige i. Spanieren bliver dog ikke billig, da hans kontrakt først udløber i 2025, og det bliver derfor sandsynligvis nødvendigt at indfri hans frikøbsklausul på 45 mio. euro.

Det er ingen hemmelighed at det er et betragteligt beløb på Camp Nou, hvor økonomien i flere sæsoner har været hårdt presset. Barca har dog helt åbenlyst et problem på højre back, hvor Héctor Bellerín i øjeblikket er holdets eneste naturlige valgmulighed.

Catalanerne skulle ifølge Mundo Deportivo også stadig være interesseret i Juan Foyth fra Villarreal og Thomas Meunier fra Dortmund, som dog kan vise sig at koste det samme, eller endnu mere end Pedro Porro. Spanieren er derfor et stærkt alternativ, og et skifte til Camp Nou kan slet ikke udelukkes.

.:FORSIDE:.