fbpx
Annonce

Avis: Barca følger forsvarsspiller fra Leipzig

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.03.21

© Getty Images
// Konaté

Det centrale forsvar kan blive et de områder på banen, hvor der kan komme godt gang i svingdøren til sommer. Derfor kigger Barca på mulige forstærkninger hertil. En af de mulige kandidater spiller nu for Leipzig i Tyskland.

Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo, så følger Barca den franske forsvarsspiller Ibrahima Konaté, der spiller for den tyske klub Leipzig, som spiller med i toppen af Bundesligaen. Avisen skriver, at Barca ser ham som en mulig forstærkning til sommer.

Med Leipzigs salg af Dayot Upamecano til ligarivalerne fra Bayern München ligger det nu i kortene for den 21-årige Konaté at træde et step op og erstatte sin landsmand i Leipzig, men det får han måske ikke lov til, da Barca angiveligt er interesseret i forsvarsspilleren.

Mundo Deportivo beskriver Konaté som et fysisk vidunder med sin styrke og sin højde på 186 cm. Han har dermed forudsætningerne til at udvikle sig til en forsvarsspiller i verdensklasse. De seneste to sæsoner har Konaté dog været plaget af flere skader, så det skal Barca være opmærksomme på, hvis de vælger at gå efter ham.

Clement Lenglet, Samuel Umtiti og Jean-Clair Todibo kan sandsynligvis blive solgt til sommer. Det vil efterlade Barca med Piqué, Araújo, Mingueza og som forventet Eric García til det centrale forsvar i næste sæson. Det er fire centrale forsvarsspillere, men måske Koeman mener han får brug for fem af slagen med de mange skader i forsvaret der har været i denne sæson. Her kan Konaté måske være en mulighed.

.:FORSIDE:.