fbpx
Annonce

Avis: Aymeric Laporte presser på for skifte til Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.06.21

© Getty Images
// Aymeric Laporte


I de seneste uger er Aymeric Laporte blevet sat i forbindelse med et skifte til Barca denne sommer, efter at han er røget ud af startopstillingen i Manchester City. Barca vil meget gerne have ham og han selv også vil til Camp Nou.

City hentede franske Laporte i Athletic Club Bilbao i januar 2018 for 65 mio. euro, da de udløste frikøbsklausulen på ham. Derfor vil Manchester City angiveligt ikke slippe den spanske landsholdsspiller billigt.

Laporte er fra Frankrig, men har skiftet landshold til Spanien, hvor han senest spillede for Luis Enriques landshold i skuffelsen mod Sverige i forgårs. Laporte har dog også sine tanker andetsteds end på sommerens EM.

Den catalanske avis Sport fortæller, at Laporte bag kulisserne presser på for at få lov til at skifte til Barca, men avisen skriver samtidig, at det kan blive svært på grund af økonomien i sådan et skifte.

En løsning for Barca kan være at sende en eller flere spillere i bytte for Laporte. Engelske og catalanske medier har på det seneste skrevet om, at Guardiola er interesseret i Dembélé og Sergi Roberto, men de to spillere nævnes også i en byttehandel med Citys Cancelo og Bernardo Silva.

.:FORSIDE:.