fbpx
Annonce

Javier Tebas anklages for dokumentfalsk mod Barca!

FCBARCELONA.DK - 03.04.23

// Javier Tebas

Præsidenten for La Liga, Javier Tebas, har gjort det til sit personlige mål at have riven ude efter Barca. Nu kunne noget dog tyde på, at Tebas selv ikke har rent mel i posen, da han nu anklages for dokumentfalsk for at ramme Barca.

Det er den store spanske avis La Vanguardia, som denne mandag er kommet med en opsigtsvækkende historie om La Liga-præsidenten. Her afslører man, at Javier Tebas i forbindelse med den aktuelle korruptionssag i Barca skulle have sendt falske beviser til domstolen.

Tebas skulle ifølge avisen have udnyttet et håndskrevet dokument skrevet af det tidligere og nu afdøde medlem af ledelsen i FC Barcelona, Josep Contreras, til at sende falske beviser til domstolen og på den måde forsøge at ramme de tidligere Barca-præsidenter Josep Maria Bartomeu og Sandro Rosell.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det håndskrevne dokument skulle angiveligt ikke have noget som helst at gøre med den igangværende korruptionssag og hverken Josep Maria Bartomeu og Sandro Rosell var angiveligt nævnrt i det originale dokument. Men i dokumentet, som blev sendt ind af Javier Tebas, fremgik både Bartomeu og Rosell pludseligt.

Josep Contreras familie har overfor La Vanguardia bekræftet, at det håndskrevne dokument blev skrevet for mange årtier siden og at omhandlede uregelmæssigheder i det spanske fodboldforbund og at navnene nævnt i dokumentet var Emilio Román, som var advokat for Contrera, revisoren Ramon Rosell og en bankansat i Banca Catalana ved navn Josep María.

Det er nogle alvorlige anklager, som avisen La Vanguardia kommer med, og det er svært at forestille sig, at så stor en avis ikke har undersøgt sagen ordentligt og ikke har beviserne i orden, når man kommer med så voldsomme anklager. Nu bliver det så spændende at se, hvordan Barca reagerer på anklagerne og hvilke konsekvenser de måtte få.

.:FORSIDE:.