fbpx
Annonce

Avis: André Silva er også i søgelyset

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.06.21

// Andre Silva


Joan Laporta vil tilsyneladende gerne forstærke truppen med endnu en stjerneangriber. Drømmen var Erling Håland, men det virker nærmest umuligt på grund af nordmandens prisskilt. En anden angriber i søgelyset er André Silva.

Lautaro Martínez er også inde billedet, men en handel med ham og Inter er kompliceret. Derfor kigger den sportslige ledelse efter alternativer. Det er her, at André Silva kommer ind i billedet. Ifølge den catalanske avis Sport kan catalanerne finde på at gå efter portugiseren.

I Frankfurt er André Silva blevet genfødt, hvor han i sidste sæson havde en fantomsæson i Bundesligaen med 28 mål i 32 kampe kun overgået af målmaskinen Robert Lewandowski med 41 mål. Det har fået Barca til at spærre øjnene op for 25-årige André Silva.

André Silva brød igennem i FC Porto i hjemlandet som teenager. Det medførte et skifte til AC Milan, men det blev ikke den store succes. Senere fulgte et blandet lejeophold i Sevilla inden turen gik videre til Frankfurt. I Sevilla-tiden lagde Barca også mærke til den portugisiske angriber.

Sport skriver, at Barca står godt i kampen i forhold til at sikre sig André Silva, da hans agent er superagenten Jorge Mendes, som catalanerne har et rigtig godt forhold til. Atlético, Manchester City og flere andre klubber er dog også inde i billedet om Frankfurt-angriberen.

Selvom catalanerne er godt positioneret i forhold til at lande André Silva, så kan Barca ikke købe ham før de har solgt flere spillere. Prisen på André Silva er 45 mio. euro, men Frankfurt kan blive nødt til at sælge for 35 mio. euro på grund situatioen på markedet.

.:FORSIDE:.