fbpx
Annonce

Ansu Fati er tilbage på træningsbanen hos Brighton

Peter Vyff - 20.01.24

Ansu Fati har siden november siddet ude med en lårskade, som han pådrog sig i en kamp mod Nottingham Forrest. Catalaneren er dog nu tilbage på træningsbanen hos Brighton, hvilket både er godt nyt for ham selv og Barca.

Det kom som noget af et chok, da ledelsen i sommer besluttede sig for, at sende Ansu Fati på et låneophold til Brighton. Det skyldes især landsholdsspillerens mange skader, der allerede har holdt ham ude i en stor del af hans forholdsvis korte karriere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalaneren så dog ud til, at være landet er godt sted hos Brighton, hvor Roberto de Zerbi hurtigt viste ham stor tillid. Men netop som Fati så ud til, at være kommet i bedre form, og endda have fået gang i målscoringen, løb han ind i endnu en alvorlig skade i november sidste år.

Kantspilleren pådrog en baglårsskade, der i starten så ud til at holde ham ude i mindst to til tre måneder. Brighton kunne dog i går på deres sociale medier vise et billede af den 21-årige Fati, der med et stort smil i øjnene, dukkede op på træningsanlægget med sine holdkammerater.

Catalanerens retur er også godt nyt for Barca, der har haft store bekymringer om, hvordan han rent psykisk har skulle overvinde endnu en skadesperiode. Ledelsen håber samtidig også på, at få en Fati tilbage i topform, der enten kan styrke holdet eller sælges for et større transferbeløb.

Men selvom kantspilleren nu er retur, er der intet, der tyder på at han bliver bragt i spil lige foreløbig. Brighton har tænkt sig at være ekstra omhyggelige med Fati, der indtil videre har spillet 14 kampe for englænderne, og bidraget med fire mål og én assist.



.:FORSIDE:.