fbpx
Annonce

Alemany: 'Oriol Romeu har den perfekte profil'

FCBARCELONA.DK - 22.07.23

// Mateu Alemany // Oriol Romeu

Ved den officielle præsentation i går af Oriol Romeu, løftede fodbolddirektør Mateu Alemany sløret for nogle af detaljerne i skiftet. Her forsikrede han om, at Barca på intet tidspunkt har været i tvivl om at hente catalaneren hjem.

Der har hersket lidt forvirring om hvad Barca betalte Girona for at slippe Romeu, men Alemany kunne fortælle, at man ganske enkelt har betalt midtbanespillerens frikøbsklausul.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Processen med Girona omkring aftalen er foregået i al venlighed. Hans frikøbsklausul var ikke præcist defineret, for der var nogle variabler, men det fik vi defineret og Barca betalte hele frikøbsklausulen' kom det fra ham. Ifølge avisen Mundo Deportivo er der tale om blot 3,4 mio. euro.

'Vi har ikke tvivlet på Oriol, men vi havde en intern proces, hvor vi kiggede på markedet. Oriol har den perfekte profil rent fodboldmæssigt og vi skal også tænke på, at han bærer klubbens DNA og kender klubben, så vi er meget tilfredse' kom det videre fra Alemany med henvisning til, at Romeu har fået sin fodboldopdragelse i Barcas ungdomsakademi La Masia.

'Vi sætter stor pris på det lederskab han har vist i de klubber han har været i. Han er et forbillede, både professionelt og menneskeligt' afsluttede Alemany.



.:FORSIDE:.