fbpx
Annonce

Hele 19 forskellige spillere har scoret denne sæson

FCBARCELONA.DK - 17.03.21


Barca har scoret 94 mål i holdets 42 officielle kampe indtil nu denne sæson. Noget usædvanligt er de mange mål fordelt på hele 19 forskellige spillere. Reelt er der kun fire markspillere der ikke har sendt bolden i nettet.

Barca er det markant mest scorende hold i La Liga men sine 61 mål. Tættest på kommer Atlético Madrid med 50 og derefter følger Real Madrid med 46.

Helt som det plejer er det Messi der har scoret flest mål, helt præcist 27 af de 94, men mere usædvanligt er det, at så mange forskellige spillere har scoret.

Griezmann med 12, Dembélé med 8 og Braithwaite med 7 mål er de næste på listen. Herefter følger De Jong med 6, Ansu Fati og Alba med 5, Trincao, Pedri og Coutinho med 3, Piqué med 2, mens Sergi Roberto, Dest, Araujo, Lenglet, Puig, Junior, Ilaix og Mingueza alle har scoret en enkelt gang. Derudover er der scoret fire selvmål af modstanderne.

Der er kun fire markspillere i førsteholdstruppen der ikke har scoret endnu. Her er der tale om Busquets, Pjanic, Umtiti og Matheus.

For Barca er det rigtig godt, at så mange spillere er målsøgende, for det gør det sværere for modstandere at finde modsvar til Barcas spil.

.:FORSIDE:.