fbpx
Annonce

16 år siden kvartfinaler uden Messi eller Ronaldo

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.03.21

// PSG // Lionel Messi // cristiano ronaldo


I denne uge blev både Messi og Ronaldo slået ud af ottendedelsfinalen i Champions League med Barca og Juventus. Det er første gang i 16 år, at kvartfinalerne ikke får selskab af de to superstjerner.

For 16 år siden i 2005 røg Barca ud i ottendedelsfinalen til Chelsea i Champions League, mens Manchester United røg ud i samme runde til AC Milan. Dermed gik hverken Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo videre til kvartfinalerne dengang.

I alle efterfølgende sæsoner af Champions League indtil i år har kvartfinalerne i verdens bedste kontinentale klubturnering haft selskab af minimum enten Messi eller Ronaldo, men det bliver altså ikke tilfældet i år, da begge superstjerner som nævnt røg ud af turneringen i ottendedelsfinalen tidligere på ugen.

Der er ingen tvivl om, at Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har været de to absolut bedste spillere i verden de sidste 15 år, men nu hvor Cristiano er blevet 36 år, mens Messi bliver 34 år til sommer, og hvor begge spillere ikke er med i kvartfinalerne i Champions League for første gang i 16 år, kan man måske tale om, at en æra for de to spillere er ved at være slut.

.:FORSIDE:.