fbpx
Annonce

Oriol Romeu: 'Det har været nogle hårde uger'

FCBARCELONA.DK - 19.12.23

// Oriol Romeu

Det har hverken fungeret for Barca eller for Oriol Romeu på det seneste, hvor catalaneren er røget ud på bænken og modtaget massiv kritik for store fejl der har kostet mål. Nu erkender forsvarsspilleren, at det er en svær tid.

Romeu indledte sæsonen som Xavis foretrukne på den defensive position på midtbanen, men den rolle har ændret sig efter en stødt dalende formkurve og samtidig et stødt stigende antal fejl. Det har sendt Romeu ud på bænken.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I går ved et arrangement kommenterede han for første gang på sin situation. 'Det har været nogle hårde uger, men det er perioder vi som fodboldspillere har oplevet før. Vi forsøger at gøre det så godt som muligt' indledte han ifølge avisen Marca.

'Man får erfaringer som man kan bruge til at forbedre sig og forhåbentlig får vi nogle bedre præstationer at se til glæde for tilhængerne, for det fortjener de' sagde han videre.

Oriol Romeu startede inde i den betydningsløse kamp mod Royal Antwerp i sidste uge, hvor det var store fejl hans side der gav belgierne deres to første mål i den overraskende sejr på 3-2.



.:FORSIDE:.