fbpx
Annonce

Den sportslige ledelse analyserede situationen i går

FCBARCELONA.DK - 09.05.24

 


Sæsonen 2023/24 vil gå over i historiebøgerne som en stor skuffelse, for holdet har ikke leveret som ventet. De har stadig den vigtige andenplads i ligaen at kæmpe for og i går blev holdt et ekstraordinært møde i den sportslige ledelse.

Det bliver en sæson uden en eneste titel og med risiko for, at slutte på en tredjeplads, der vil betyde af deltagelsen i næste sæsons Supercup glipper. Holdet oplevede en kæmpe nedtur mod Girona forleden og alle var rystede over, den måde holdet faldt sammen på i modgang.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var angiveligt årsagen til, at den sportslige ledelse holdt et langt møde i går på træningsanlægget Ciutat Esportiva. Her deltog Xavi med sin stab, sportsdirekør Deco og repræsentanter fra klubbens ledelse. Det fortæller avisen Sport.

Her drøftede man holdets aktuelle situation og nødvendigheden af, at alle forstår vigtigheden af, at slutte toer i La Liga. Barca kan ikke længere selv afgøre det, men må håbe at Girona smider point. Derfor er der brug for fire sejre i sidste fire runder, så man kan lægge maksimalt pres på de catalanske landsmænd.

På mødet skulle man også have drøftet spillersituationen med henblik på sommerens transfervindue, der forventes at blive både svært og travlt for Barca, der stadig er hæmmet af en stram økonomi.

deco20F

// La Liga
.:FORSIDE:.