fbpx

Xavi: 'Der er ikke noget der har ændret sig'

FCBARCELONA.DK - 18.05.24

// Xavi // Rayo Vallecano

Der var et massivt fremmøde i presselokalet, da Xavi holdt pressemøde forud for kampen mod Rayo Vallecano. Her kom det dog mere til at handle om Xavis fremtid og Barca-træneren forsikrede om, at han har klubbens opbakning.

Det var helt naturligt rygterne om en kommende fyring af Xavi, der kom til at fylde næsten hele pressemødet. Her svarede Xavi roligt og svarene gik alle i samme retning, nemlig at situationen er uændret.

'Jeg kan ikke sige så meget, for der er ikke noget der har ændret sig. Klubben giver mig sin opbakning og vi fortsætter med samme forhåbninger og ambitioner for denne sæson og den næste. Vi arbejder meget og har et projekt. Jeg kan godt forstå der tales så meget, men intet har ændret sig' kom det fra Xavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Tilliden fra præsidenten og fra Deco er intakt. Hvis der er noget vi skal have talt om, så gør vi det, men lige nu er vi fokuseret på kampen i morgen og på at sikre os andenpladsen' fortsatte han.

'Jeg er ikke i tvivl om, at det kommer til at gå godt med mig som træner, for jeg har et ekstraordinært materiale i truppen, først og fremmest med klubbens egne spillere. Næste sæson kan vi spille endnu bedre med og jeg føler samme lyst og motivation' kom det videre fra Xavi.

Xavi blev spurgt, hvordan spillerne reagerer på rygterne. 'Jeg har fortalt dem præcist det samme, som jeg gør her, med præcist de samme ord. Jeg har fortalt dem, at der er altid er meget støj omkring Barca og at det er normalt. Spillerne har det godt og er fokuseret på at vinde i morgen' svarede han.

Der blev også spurgt til rygterne om, at Laporta er vred på Xavi. 'Det er ikke noget præsidenten har fortalt mig, men at jeg skal tage det roligt og tænke på Rayo' lød det fra Barca-træneren.

Det blev også sagt nogle få ord om søndagens kamp. 'I morgen er en mulighed for at afgøre andenpladsen. Det ligger lige foran os og det afhænger kun af os selv. Det er en vigtig kamp, og selvom vi har to kampe til at afgøre det i, ønsker vi at gøre det i den første' afsluttede han.

xavi154F

.:FORSIDE:.