fbpx
Annonce

Barca arbejder på flere kontraktforlængelser

FCBARCELONA.DK - 10.05.24

I går forlængede Barca kontrakten med den unge Pau Cucarsí og det bliver ikke et enkeltstående tilfælde. Klubben ønsker at forlænge med en række andre spillere, som alle betragtes som nøglespillere i Xavis projekt.

Pau Cubarsí skrev i går under på en ny aftale, der løber frem til 2027. I de kommende måneder forventes det, at flere forlængelser følger. Det skriver avisen Mundo Deportivo. Der er tale om følgende spillere:

Artiklen fortsætter under annoncen


Ronald Araujo:
Hans kontrakt udløber først til 2026, men Barca har allerede tilbudt forsvarsspilleren en forlængelse. Der er endnu ikke faldet noget definitivt på plads, men det forventes, at Araujo skriver under, selvom der er interesse fra klubber som Bayern München og Manchester United.

Sergi Roberto:
Barca-anførerens kontrakt udløber til sommer og Xavi vil gerne beholde den erfarne Sergi Roberto i truppen. Barca har angiveligt tilbudt ham et år mere, mens Sergi Roberto ønsker to år. Det forventes at parterne bliver enige.

Frenkie de Jong:
Også hans kontrakt udløber i 2026 og Barca ønsker at aftale en forlængelse, men til en lavere løn end nu, på grund af klubbens kamp for at overholde de økonomiske fairplay-regler. Det forventes ikke at De Jong er klar til at forlænge på de nye vilkår og det kan betyde et salg til sommer.

GavI:
Gavi er trods sine blot 19 år indiskutabel på Barcas mandskab, men lige nu sidder han ude med en alvorlig knæskade. Barca ønsker at forlænge med stortalentet, da man ser ham i klubben i mange år.

Pedri:
Hans aftale udløber i 2026, men Barca har allerede meddelt Pedris bagland, at man gerne vil drøfte en forlængelse. Pedri virker glad for at være i klubben og derfor falder det hele nok problemløst på plads.

Hector Fort:
Forts kontrakt udløber allerede om et år og han har en frikøbsklausul på blot 10 mio. euro. Derfor arbejdes der lige nu på en forlængelse med den 17-årige venstreback, men det bliver først når han fylder 18 år til august, for så kan der indgås en 5-årige aftale.

Marc Guiu:
Den 18-årige angribers kontrakt udløber i 2025. Han har gjort det godt for andetholdet Barca Atlétic og også i de få kampe han har spillet for førsteholdet. Derfor arbejdes der lige nu på en forlængelse på fem år.

pedri20F

.:FORSIDE:.