fbpx
Annonce

Michel: 'Selvfølgelig ønsker jeg Romeu tilbage'

Peter Vyff - 27.11.23

// Oriol Romeu

Oriol Romeus første sæson hos Barca, har indtil nu været en blandet omgang. Catalaneren er derfor blevet sat i forbindelse med et returskifte til Girona, og hvis det står til cheftræneren Michel, er Romeu mere end velkommen.

Girona har været den helt store overraskelse i denne sæson, eftersom de helt sensationelt er med i topkampen i La Liga. Det skyldes især Michel, der har fået sammensat en spændende hold, der spiller attraktivt angrebsfodbold, og som i øjeblikket er det mest scorende hold i La Liga.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Michel blev i går spurgt ind til rygterne omkring Oriol Romeus mulige returskifte til Girona. 'Oriol har været en nøglespiller for mig, og for den måde som jeg ønsker at spille fodbold på. Men jeg kan ikke tale om, hvad der sker i Barca, men jeg er sikker på at presset på ham er meget større end her hos os' sagde spanieren.

Michel fortsatte med at rose midtbanespilleren, og åbnede også op for et returskifte. 'Oriol er en meget speciel spiller, også udenfor banen på grund af hans lederevner og hans mentale styrke. Selvom han havde spillet en hel kamp dagen inden, trænede han gerne på sin fridag, og pressede sine holdkammerater til at yde mere' lød det.

'Uanset hvad der sker, så er han en spiller der har givet os så meget. Så selvfølgelig ønsker jeg Romeu tilbage, men jeg tror det er umuligt. Men hvis han kommer, står jeg klar med åbne arme' sagde Michel.

Spanieren kom til sidst også ind på situationen omkring Pablo Torre, som efter låneskiftet fra Barca, ikke har fået meget spilletid: 'Han er en af de største talenter, men problemet er det høje niveau på vores midtbane. Men jeg har fortalt ham, at han skal være tålmodig, og så skal han nok få sin chance. Jeg har lagt en klar plan for Pablo, som jeg håber han er tilfreds med, og hvis ikke, vil vi lede efter en fælles løsning' afsluttede spanieren.



.:FORSIDE:.