fbpx
Annonce

Girona-boss: 'Vi vil gerne have Romeu tilbage'

FCBARCELONA.DK - 18.11.23

// Oriol Romeu

Oriol Romeu har haft svært ved for alvor at gøre sig gældende på Barcas mandskab og derfor kan et skifte allerede til sommer ikke afvises. Girona står tydeligvis klar med åbne arme til at tage ham tilbage, hvis det bliver muligt.

Det er Gironas sportsdirektør Quique Cárcel der er usædvanligt åbenmundet omkring Romeu, der forlod Girona i sommer til fordel for Barca, hvor Xavi så ham som en erstatning for Sergio Busquets. Det store ansvar har Romeu dog ikke kunne leve op til og spilletiden har været dalende.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er ikke mere end halvanden uge siden at Cárcel udtrykte håb om, at få Romeu tilbage og og nu er meldingen endnu mere klar. 'Hvis muligheden opstår for at Oriol Romeu forlader Barca, vil vi meget gerne have ham tilbage. Her ville han være betydningsfuld' kom det fra ham.

'Hverken klubben eller spilleren har fortalt os, at han kan tage væk, men hvis han gør det, vil vi gerne have ham' fortsatte Cárcel.

Også Barcas påståede interesse for Gironas Savinho fik en kommentar. 'At Deco kan lide en af vores spillere er dejligt. Det samme skete i sidste sæson med Oriol Romeu, men det er vores målsætning at beholde sådan en spiller, for det er svært at skifte hele sit hold ud' afsluttede Quique Cárcel.



.:FORSIDE:.