fbpx
Annonce

Xavi begrænses i sine muligheder mod Cádiz

FCBARCELONA.DK - 13.04.24

 


Xavi kommer til at holde tungen lige i munden, når Barca i aften møder Cádiz på udebane. Her mangler han en række spillere, ligesom andre forventes sparet, men La Ligas regler sætter nogle begrænsninger.

Barca må undvære Cancelo, Lewandowski og Iñigo Martínez på grund af karantæne i aften, så her kommer Xavi til at finde på alternativer. Samtidig skal han være opmærksom på, at både Sergi Roberto og Andreas Christensen kun er et enkelt guld kort fra karantæne, hvorfor de risikerer at gå glip af El Clásico om en uge. Derfor bliver de måske sparet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Deruodver har Xavi sikkert også et ønske om, at spare nogle af sine andre nøglespillere, så de kan være helt friske til tirsdagens afgørende returkamp mod PSG.

Disse vilkår kunne betyde, at Xavi i større omfang ville trække på andetholdets talenter, men her skal han passe rigtig meget på. La Ligas regler siger nemlig, at der maksimalt må være fire spillere på banen, der ikke har en førsteholdskontrakt.

Både Lamine Yamal og Pau Cubarsí har status af andenholdsspillere, så er de på banen, kan Xavi kun benytte to unge talenter mere. Han har udtaget en række af dem, nemlig Astralaga, Hector Fort, Marc Guiu, Mikayil Faye og Marc Casadó.

Xavi skal således holde tungen lige i munden under opgøret, for han skal være opmærksom på reglerne, når der skal skiftes ud. Det kan blive svært at disponere efter, specielt hvis der kommer skader i løbet af opgøret, for kommer der fem andenholdsspillere på banen, bliver Barca dømt som taber.

Barca er naturlig helt bevidst om reglerne, men det betyder at Xavi er tvunget til at have dem i baghovedet, både når han sætter holdet og skifter ud undervejs.

xavi116F

// Cadiz
.:FORSIDE:.