fbpx
Annonce

Dialog om Pedris forlængelse går langsomt fremad

Anders Lang Jensen - 02.05.24

// Pedri

Det at forholde sig til kontrakter, der udløber, er et konstant vilkår for den sportslige ledelse. I Barca kigger man også langsigtet, hvor ledelsen allerede har etablerede spillere i fokus med flere år endnu til kontraktudløb.

En af disse er Pedri som har udløb i sommeren 2026, men Barca har allerede i flere måneder været i dialog med midtbaneprofilens bagland om en ny underskrift. Den ligger dog ikke lige rundt om hjørnet, selvom fornemmelserne mellem parterne er gode.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Marca er der en lille dialog mellem parterne, som har stået på i lang tid. Men udviklingen er dog, at det rykker sig meget langsomt på nuværende tidspunkt. Der er ingen stress fra hverken Pedri eller Barca, for det er intentionen, at kontrakten naturligvis skal forlænges inden 2026.

Barca skal kende sin økonomiske situation, inden man endegyldigt kan lukke forlængelse med spillere. Det økonomiske loft for den kommende skal man kende og have fastlagt, før Pedri blandt flere kan få intensiveret dialogen om en ny aftale. Det samme gælder Ronald Araujo, der også har udløb om to års tid.

pedri14

 

.:FORSIDE:.