fbpx
Annonce

Sergio Agüero håber at spille Gamper-kampen søndag

Rune Stentoft Arlbjørn - 03.08.21

// Sergio Agüero


I sidste uge mødte Sergio Agüero op på Ciutat Esportiva Joan Gamper nogle dage før han egentlig skulle starte træningen i sin nye klub. Den sydamerikanske mester arbejder på at blive klar til at spille mod Juventus på søndag.

På søndag går det løs i den årlige Gamper-kamp, hvor holdet præsenteres for tilhængerne i en årlig træningskamp mod en inviteret modstander. I år er modstanderen Juventus og kampen spilles på Estadi Johan Cruyff.

Den kamp arbejder Agüero på at blive klar til. Det skriver den catalanske avis Sport. Ifølge avisen føler argentineren sig klar til spilletid mod Juventus i søndagens venskabskamp. Agüero har allerede talt med Koeman og fortalt, at han føler sig klar til at spille.

Agüero skulle først være mødt op i Barcelona i går mandag, men han afbrød sin ferie i Grækenland og mødte allerede i sidste uge op på træningsanlægget for at begynde sæsonen med Barca.

Den argentinske superstjerne har trænet for sig selv i de seneste dage i Ciutat Esportiva sammen med en af Barcas fysiske trænere. Idéen er, at han slutter sig til holdtræningen på fredag, når resten af spillerne er tilbage fra træningslejren i Tyskland.

.:FORSIDE:.