fbpx
Annonce

Barca meldes klar til at sælge Balde for stort beløb

Peter Vyff - 03.05.24

 


Det har ikke været nogen stor sæson for Alejandro Balde, der har haft svært ved at leve op til de store forventninger. Stortalentet kan derfor ende med at blive solgt, hvis Barca skulle modtage et tilstrækkeligt højt tilbud til sommer.

Ledelsen er i gang med at forberede til sig en travl sommer, hvor der med al sandsynlighed kommer store ændringer i spillertruppen. Og Alejandro Balde er angiveligt en af de spillere, som går en usikker fremtid i møde, da hans præstationer på banen ikke har været gode nok og da han har været skadet siden januar.

Catalaneren så ellers ud til at tage over for Jordi Alba, da han overtog pladsen fra den rutinerede back sidste år. Den 20-årige Balde har dog haft svært ved at få spillet til at fungere i denne sæson, hvor det kun er blevet til ét mål og én assist i 28 kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Landsholdsspilleren har samtidig siddet ude siden starten af året, efter han pådrog sig en skade, der betyder, at han ikke kommer i spil mere i denne sæson. Balde forventes først tilbage til Barcas pre-season efter sommerferien, men backen har måske allerede spillet sin sidste kamp for Barca.

Det skriver avisen Mundo Deportivo, der kan fortælle, at ledelsen har åbnet op for et salg af forsvarstalentet. Det skyldes hovedsageligt Baldes svingende form og hans skadeshistorik, samt det faktum, at Barca er nødsaget til at sælge spillere for et højt beløb for at få bedre styr på økonomien.

Catalanerne har dog kun tænkt sig at sælge Balde for et stort beløb og minimum 40-50 mio. euro, der også er hans markedspris på nuværende tidspunkt. Chelsea og Paris Saint-Germain er tidligere blevet meldt interesseret i La Masia-spilleren, men endnu intet konkret er sket.

Ledelsen har dog angiveligt fortsat tro på, at Balde sagtens kan udvikle sig til en nøglespiller for Barca, og det bliver samtidig svært at finde en fuldgod erstatning taget den økonomiske situation i betragtning. Så selvom Balde kan købes, er der stor chance for, at han fortsat er at finde hos Barca til næste sæson.

// Alejandro Balde
.:FORSIDE:.