fbpx
Annonce

Balde frustreret over manglede spilletid mod Atlético

Peter Vyff - 06.12.23

// Alejandro Balde

Xavi endte med ikke at gøre brug af Alejandro Balde i søndags mod Atlético Madrid. Den beslutning har nu angiveligt efterladt ham vred og frustreret, hvilket også forklarer, hvorfor han gik direkte i omklædningsrummet efter sejren.

Det har været et hårdt efterår for den 20-årige Balde, som ikke har kunne genfinde formen fra sidste sæson, hvor han fik sit helt store gennembrud for Barca. Catalaneren har ellers fået rigeligt med spilletid, dog ikke i de seneste par kampe.

Balde blev helt udeladt i søndags mod Atlético, selvom han ellers varmede op det meste af anden halvleg. Xavi undlod dog at indskifte landsholdsbacken, hvilket ifølge journalisten Gerard Romero fik Balde til at styrte direkte ned i omklædningsrummet efter slutfløjtet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalaneren skulle især have været sur over, at han blev bedt om at varme op i så lang tid, uden at blive indskiftet. Baldes attitude har dermed skabt yderligere bekymring hos trænerstaben, der i forvejen har stillet spørgsmålstegn til forsvarsspilerens indsats og indstilling.

Stortalentet har set mangelfuld ud i begge dele af banen, og bekymringen har især gået på, at han føler sig for selvtilfreds, efter at have underskrevet en lang kontraktforlængelse. Xavi har dog ikke mistet tilliden til Balde, og ifølge avisen Sport, får han chancen for at bevise sig i holdets kommende kampe mod Girona og Royal Antwerp.

Cheftræneren er klar over at forsvarsspilleren stadig befinder sig i starten af karrieren, og at der vil komme udfald. Catalanerens potentiale er dog enormt, og eftersom han har bevist sig på den store scene, består trænerstabens arbejde nu i at få ham bragt tilbage på rette spor, og sørge for at hans udvikling igen går den rigtige vej.



.:FORSIDE:.