fbpx
Annonce

Alonso meldes utilfreds med manglende spilletid

Peter Vyff - 23.11.23

// Alejandro Balde

Efter en udemærket første sæson har Marcos Alonso set sin spilletid stærkt begrænset i efteråret. Spanieren meldes derfor stærkt utilfreds med hans situation, men intet tyder dog på, at han forlader Barca lige foreløbigt.

Barca hentede sidste sommer Marcos Alonso transferfrit hos Chelsea, hvor han efter planen skulle være backup til den daværende førsteholdsspiller, Jordi Alba. Sådan endte det som bekendt ikke, eftersom Alejandro Balde fik sit helt store gennembrud, og satte sig fast på pladsen som venstre back.

Alonso fik i stedet en del spilletid i midterforsvaret, hvor Xavi i lang tid havde efterspurgt en venstrebenet centerback. Den mulighed er der dog ikke længere efter ankomsten af Iñigo Martínez hvilket har betydet, at det er blevet til meget begrænset spilletid for spanieren i denne sæson.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den tidligere Chelsea-spiller har kun fået sammenlagt 160 minutters spilletid i La Liga, og det er ifølge journalisten Luis Rojo fra avisen Marca noget, der har skabt en stor utilfredshed hos landsholdsbacken. Den 32-årige Alonso underskrev ellers en kontraktforlængelse i sommer til 2024 med en option på yderligere 12 måneder.

Alt tyder dog på, at spanieren er fortid hos Barca efter denne sæson, og han er tidligere blevet sat i forbindelse med et skifte til Atlético Madrid. Og selvom Alonso meldes utilfreds, har han angiveligt ikke nogen intention om at skifte arbejdsgiver i januars transfervindue, da han fortsat håber på at kunne spille en rolle under Xavi.

Cheftræneren har angiveligt heller ikke tænkt sig at slippe nogle spillere i transfervinduet, især ikke med tanke på holdets mange skader. Balde har samtidig også oplevet et dyk i formen, og med fare for at stå uden en backup til landsholdsspilleren, ser det ud til at Alonso fortsætter sæsonen ud.

.:FORSIDE:.