fbpx
Annonce

Officielt: Barca bekræfter at Pedri er skadet igen

FCBARCELONA.DK - 19.12.23

// Pedri

Få timer efter at Pedri måtte forlade træningsbanen tidligere i dag med en skade, er Barca nu kommet med en officiel bekræftelse. Her omtales skaden som en mindre muskelskade og dermed tegner det ikke til noget langvarigt.

Som altid er Barcas lægeteam meget fåmælt med sine skadesmeldinger, da de her tirsdag aften kom med en officiel bekræftelse på, at Pedri har pådraget sig endnu en skade. Skaden kommer få uger efter at han var vendt tilbage fra en længerevarende lårskade.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Ved træningen i morges den 19. december, har førsteholdsspilleren Pedri fået et spark der har provokeret en mindre muskelskade. Udviklingen vil afgøre hvornår han bliver klar' lyder det.

Denne formulering skaber lidt optimisme, for dels omtales skaden som værende mindre, dels er den opstået ved et spark og altså ikke en overbelastning eller en forkert bevægelse. Dermed er der en chance for, at skaden ikke bliver så langvarig som først frygtet.

Givet er det dog, at Pedri ikke kommer mere i aktion i 2023. I morgen møder holdet Almería og tidlig fredag morgen dansk tid, spiller de en opvisningskamp i USA mod mexicanske Club América. Disse to kampe går Pedri glip af.

Nu vil tiden så vise, hvor Xavi igen kan disponere over Pedri i det nye år.



.:FORSIDE:.