fbpx
Annonce

Pedri: 'Vi skal holde fokus på det positive'

Simon Arun Vrábel - 13.11.23

 


For første gang i godt to måneder var Pedri at finde i startopstillingen, da Barca hjemme tog imod Deportivo Alavés. På trods af en forfærdelig start på kampen vandt catalanerne alligevel kampen, hvilket Pedri ønskede at holde fokus på.

Den store glædelige nyhed i Xavis startopstilling i kampen mod Deportivo Alavés var at se Pedris navn på holdkortet, og selvom den talentfulde midtbanespiller var ærgerlig over, at han ikke spillede en bedre kamp, var han dog glad for sejren, som kom efter en helt forfærdelig start.

Det var tv-stationen Movistar, som stod klar med mikrofonen, da Pedri forlod banen efter at have spillet samtlige 90 minutter af kampen mod Deportivo Alavés. Kampen startede slet ikke som planlagt for Xavis mandskab, som kom bagud efter kun 18 sekunder, da Samu Omorodion bragte nordspanierne foran, hvilket Pedri blev bedt om at forholde sig til.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi vidste godt, at Samu var god, men vi bliver nødt til at have mere kontrol, så de ikke overrasker os på den måde. Når vi kommer bagud på den måde, så er alting op ad bakke, og det er svært’, kom det ærligt fra midtbanespilleren fra de kanariske øer.

'Vi kom fra nogle dårlige resultater, og nu er vi glade for sejren og vi skal holde fokus på det postive og glemme de negative ting. Enhver kamp som giver os tre point skaber glæde, men i dag mødte vi en svær modstander’, udtalte Pedri, inden han gav en vurdering af sin egen performance.

'Jeg mangler kamptræning efter min skade, og i første halvleg følte jeg mig ikke godt tilpas. Jeg mistede bolde som man bare ikke må miste, men det blev bedre i løbet af den anden halvleg' sluttede han.

Pedri er ikke blevet udtaget til den spanske landsholdssamling, hvorfor han kan få lov til at hvile sig inden den spanske liga begynder igen om to uger.

// Alavés // Pedri
.:FORSIDE:.