fbpx
Annonce

Medie: Ledelsen har bedt Xavi ændre sin attitude

Peter Vyff - 26.04.24

// Xavi

Det ligger fast at Xavi fortsætter som træner for Barca i den kommende sæson. Parterne har dog angiveligt stillet en række krav til hinanden, og ledelsen skulle blandt andet have bedt cheftræneren om at dæmpe sig i kampene.

Det lykkedes endelig for ledelsen, at overtale Xavi om at fortsætte på trænerposten, selvom han i starten af året annoncerede sin opsigelse. Parterne kunne dog hurtigt blive enige om, at det var den bedste løsning for at fortsætte arbejdet med at få klubben på ret køl igen.

Xavi og ledelsen brugte deres ikke meget tid på mødet til at forhandle, men istedet på at afstemme hinandens forventninger til det fortsatte samarbejde. Cheftræneren skulle blandt andet have stillet krav til indkøbspolitikken, og ønsket om at få skabt mere økonomisk stabilitet i klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Laporta og den øvrige ledelsen havde modsat også et par krav til Xavi, der ifølge nyhedsstationen TV3, blev bedt om at ændre sin attitude på sidelinjen under kampene. Catalaneren er gentagne gange blevet udvist i denne sæson, efter at have sparket til ting, brokket sig højlydt og råbt efter dommerne.

Det seneste bevis på det kom i kampen mod Paris Saint-Germain, hvor han blev sendt op på tribunen efter Araújos udvisning. Spillerne blev derfor efterladt alene efter 60 minutters spil, og det er ikke noget som styrker holdets situation, ligesom det er ledelsens klare opfattelse, at det også skader klubbens ry.

Det bliver spændende at se, om en ændring er til at få øje på i resten af sæsonen, eller om Xavi fortsat vil have svært ved at styre følelserne ude på sidelinjen.

xavi124F

.:FORSIDE:.