fbpx
Annonce

Xavi har en uge til at bearbejde skuffelsen

FCBARCELONA.DK - 07.05.24

 


Barcas mandskab oplevede en nedtur af dimensioner, da de på blot 10 minutter lukkede tre mål ind mod Girona og tabte en kamp som de førte og kontrollerede. Her blev holdets mentale styrke udstillet og det skal Xavi have rettet.

Hvordan kunne det ske? Det var det spøgsmål alle stillede sig, da Girona vendte 1-2 til 4-2 på 10 minutter i lørdagens catalanske lokalopgør på Estadi Montivili.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kendsgerningen er, at Barca spillede en god først time, hvor de kom foran 1-2 og virkede i total kontrol. Så begik Sergi Roberto en stor fejl der kostede et mål og pludselig var holdet i store problemer.

De gik nærmest i panik og kunne slet ikke få tingene til at hænge sammen og det straffede Girona med to hurtige scoringer mere.

Skuffelsen var massiv og nu handler det for Xavi om, at få bearbejdet oplevelsen fra Montilivi. Hvorfor reagerede spillerne som de gjorde? Hvorfor holdt de ikke hovedet koldt i modgangen?

Det er nogle af de spørgsmål der skal findes svar på og heldigvis for Xavi, har han god tid til at få talt med sine spillere. Holdet skal nemlig først i aktion igen på mandag aften, hvor de tager imod Real Sociedad. Her der ikke råd til endnu en bommert, hvis håbet om en andenplads skal holdes i live.

xavi46F

.:FORSIDE:.