fbpx
Annonce

Memphis: 'Griezmann og jeg forstår hinanden'

Rune Stentoft Arlbjørn - 03.08.21

// Depay


Memphis Depay lader til at være faldet godt til i Barcelona efter at have været i klubben i to ugers tid. Memhpis fortæller, at han og Griezmann forstår hinanden godt, at han vil vinde titler og spille sammen med Messi.

'Jeg er kommet her til Barca for at vinde titler. Barca er en fantastisk klub med en storslået historie og spillerne her er vant til at vinde titler. Det er derfor jeg er kommet til klubben - for at hjælpe holdet med at vinde titler' sagde Memphis for nylig i et interview med catalanske TV3.

Ansu Fati og Dembélé er ude med skader, Messi har ikke forlænget endnu og Agüero startede først træningen i Ciutat Esportiva efter holdet rejste til Tyskland. Det har efterladt Koeman med få førsteholdsspillere til angrebet i træningskampene herunder Memphis og Griezmann.

Netop Memphis fortæller, at han finder godt sammen med Griezmann på banen. 'I de seneste to kampe har Griezmann kigget meget efter mig mellem linjerne. Han kigger efter mig når jeg er fri og jeg prøver også at finde ham på banen' sagde Memphis først inden han tilføjede:

'Griezmann er en spiller med meget kvalitet. Hans tekniske niveau er meget højt og han er en intelligent spiller. Jeg synes, at man kan se, at Griezmann og jeg har en god forståelse for hinanden på banen' sagde han videre.

En af de helt store årsager til, at Memphis har valgt at skifte til Barca er muligheden for at spille sammen med Messi. ' Det er en drøm at spille sammen med Messi. Jeg håber, at hans kontrakt snart kommer på plads. Jeg venter på det' afsluttede han.

.:FORSIDE:.