fbpx
Annonce

Laporta: 'Vi gør alt for at Messi forlænger'

FCBARCELONA.DK - 02.08.21

// Lionel Messi


Ved dagens præsentation af Emerson Royal, blev præsident Joan Laporta helt som ventet bedt om en status på forlængelsen med Leo Messi. Her forsikrede Laporta om, at man gør alt hvad man kan for at finde en løsning.

'Vi gør alt hvad der er muligt og det går som vi havde forestillet os det, indenfor de rammer vi har. Processen fortsætter og jeg ser stadig mange muligheder. Leo vil gerne blive i Barca og vi gør alt hvad vi kan' kom det fra Barca-præsidenten.

Han kom med en opfordring til La Liga organisationen. 'Vi kunne godt tænke os lidt mere fleksibilitet fra La Liga, så der bliver lidt mere plads i det økonomiske fair play, som man ser det i andre store ligaer, så der er mulighed for at hente flere spillere. Alle ønsker at have Leo i ligaen, uanset hvilket hold man holder med, for det er med til at promovere ligaen' kom det fra ham.

Laporta sluttede emnet optimistisk af. 'Det hele får fint med Leo og begge parter forsøger at løse vigtige spørgsmål. Jeg ved at Leo vil blive og det sætter jeg stor pris på, for det er verdens bedste spiller. Jeg har kun gode drømme om Messi og sådan håber jeg det fortsætter'.

.:FORSIDE:.