fbpx
Annonce

Fermín López: 'Håber vi kan få vendt situationen'

FCBARCELONA.DK - 25.12.23

// Fermin Lopez

Inden julefreden sænkede sig over Barcas træningsanlæg, stillede Fermín López op til interview med avisen Mundo Deportivo. Her kommenterede han både sin egen situation og holdets muligheder denne sæson.

Fermín López fik chancen på førsteholdet i sommerens træningskampe og siden har han været en del af førsteholdstruppen. I anledning af juleferien, har Mundo Deportivo sat spanieren stævne til en snak om den første tid på holdet.

Her er hvad han svarede på:

Artiklen fortsætter under annoncen


Var gennembruddet ventet denne sæson?
'Nej, det havde jeg ikke forventet. Når det handler om eliten, er det meget svært at nå hertil. Der skal som altid arbejdes hårdt'.

Holdets skuffende resultater:
'Vi har haft en række negative resultater, men jeg synes også der har været perioder, hvor vi har spillet godt. Jeg håber vi kan få vendt situationen og igen vinde med flot spil'.

Årsagen til holdets problemer:
'Det er måske lidt sværere, fordi vi ikke har haft koncentrationen i nogle situationer og vi er blevet straffet fordi vi ikke har været effektive nok, også selvom vi har spillet godt'.

Indtrykket af Xavi:
'Han er altid meget positiv. Han får os til at være selvkritiske, men altid med en positivitet og ved at kigge fremad. Han skælder også ud, når der er brug for det'.

Drømmen om førsteholdet:
'Det var en drøm siden jeg var lille og nu er den gået i opfyldelse. For mig er det utroligt at være i Barca og træne med hver dag. Hver eneste dag er en eksamen og jeg håber at kunne blive på førsteholdet'.

Presset i Barcelona:
'Der er mere pres på end i andre klubber, både internt og eksternt, men sådan noget skal man kunne klare og fokusere på fodbolden'.

Kan Barca vinde Champions League:
'Vi går altid efter det maksimale, men der er ting vi skal have rettet, for Champions League er på et højt niveau. Hvis vi skal spille med om alle titler, er der ting der skal korrigeres'.

Hvem har du det bedst med i truppen?
'Som jeg har sagt før, er det Gavi, men jeg har det godt med alle. Jeg har oplevet meget sammen med Gavi siden vi har små og han er min bedste ven'.



.:FORSIDE:.