fbpx
Annonce

Férmin: 'Xavi kan blive vores Sir Alex Ferguson'

Peter Vyff - 12.12.23

// Fermin Lopez

Det er lykkedes Férmin López at blive en fast del af førsteholdet i denne sæson, hvor Xavi har vist ham stor tillid. Spanieren har derfor også stor ros til sin træner, som han håber bliver i trænersædet i mange år.

Den 20-årige Férmin har haft en spændende sæson hidtil, hvor han efter flere imponerede præstationer i holdets opstartskampe, endte med at blive en fast del af førsteholdstruppen. Stortalentet har samtidig også fået en del mere spilletid end forventet, hvilket i høj grad skyldes de længerevarende skader til Frenkie de Jong og Pedri.

Spanierens gennembrud skal også tilskrives Xavi, der har satset på midtbanespilleren, og turde bruge ham i nogle af de største kampe i denne sæson. Férmin hyldede derfor også cheftræneren, da han forleden deltog i et interview med Barca-mediet, 10delBarca.

Artiklen fortsætter under annoncen


La Masia-spilleren blev først bedt om at sammenligne Xavi med den legendariske United-træner, Sir Alex Ferguson: 'Xavi kan blive vores Sir Alex Ferguson. Det håber jeg, da det er ham, der gav mig selvtillid og muligheden for at opleve det, som jeg oplever nu. Jeg er ham meget taknemmelig' sagde Férmin.

Stortalentet blev også spurgt ind til det pres, der følger med at spille for Barca: 'Det skal helst ikke påvirke dig, men i sidste ende mærker du det alligevel. Der er dog stor forskel på om du bemærker det, eller det rent faktisk er noget, der påvirker dig. Xavi har forklaret mig, at alt udenfor Barca er et giftigt miljø' forklarede U21-landsholdsspilleren.

Fermín blev afslutningvis spurgt ind til hændelsen for nogle uger siden, hvor Robert Lewandowski midt i en kamp, udtrykte sin utilfredshed med Lamine Yamal: 'Selvom det med Lamine skete, ændre det ikke på at Lewandowski altid forsøger at hjælpe os unge spillere. Hans arbejde er imponerede, og spillere som ham og Gündogan har altid fokus på, at støtte os med mindre erfaring' afsluttede han.



.:FORSIDE:.