fbpx
Annonce

Emerson: 'Jeg lover altid at gøre mit bedste'

FCBARCELONA.DK - 03.08.21

© Getty Images
// Emerson

Det var en ulastelig klædt Emerson Royal der i går blev officielt præsenteret som ny Barca-spiller på Camp Nou. På pressemødet forsikrede han om, at han kommer for at yde det maskimale i sin nye klub.

'Det er en fornøjelse for mig at være her i Barcelona. Det har altid været min drøm at komme hertil. Jeg vil gerne komme med et løfte, ikke bare til præsidenten, men til alle i klubben. De skal vide, at hver eneste gang jeg løber ind på denne bane, ønsker jeg at yde mit bedste' indledte han.

'Jeg har arbejdet hårdt for at komme hertil og derfor skal jeg udnytte det. Jeg kan ikke garantere at vi vinder, for vi kan have gode og dårlige dage, men jeg kan give jer mit løfte om, at gøre mit bedste. Det skal I ikke tvivle på' sagde han videre.

Til sidst fik Messi en kommentar. 'Det er en umulig opgave at spille mod Messi. Han er verdens bedste spiller og hvis du er ukoncentreret et enkelt minut, kan han gøre stor skade på dig. Det så vi i finalen ved Copa América. Her var jeg trist over nederlaget, men glad på Leos vegne, for han fortjente det' kom det fra Emerson.

.:FORSIDE:.