fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi kunne have vundet kampen'

FCBARCELONA.DK - 14.02.22

// Xavi // Espanyol

ps5 art


På den ene side glædede Xavi sig over det ene point mod Espanyol i går, på den anden side mente han, at Barca burde have vundet kampen, da han holdt pressemøde efter den dramatiske 2-2 kamp.

'Det er et positivt point, for vi kunne have tabt kampen, men det ville have været uretfærdigt. Vi kunne have vundet kampen, men vi fik den ikke lukket. Det var en intens kamp som vi burde vinde. Vi spillede med intensitet uden at indsatsen var prangende' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Espanyol skabte meget lidt i angrebet, men de var mere effektive end os. Det betalte vi dyrt for. Vi er dog stadig i zonen til Champions League og vi skal fortsætte med at kæmpe. Det her er en svær bane at spille på og ligaens førerhold tabte her' fortsatte han.

Her er hvad Xavi ellers kommenterede:

Espanyols to scoringer:
'Vi må være selvkritiske, for vi må ikke lukke sådanne mål ind. Vi gjorde det godt i angrebet, men vi skal forbedre os og være mere effektive. Vi spillede ikke på samme nievau som mod Atlético Madrid'.

Skuffelsen over resultatet:
'Fodbold er et spil hvor der begås fejl, men de skal minimeres. Vi havde mulighederne til gøre det til 0-2, men vi var ikke effektive nok, da vi spillede bedst. Det ene point er ikke nok, men vi er stadig i zonen til Champions League'.

Betydningen af det ene point:
'Det havde været et skridt tilbage at tabe kampen, men det er en svær bane og de udnyttede de fejl vi begik. De gjorde det svært for os, men vi spillede godt i perioder, selvom vi ikke var ligeså effektive som mod Atlético Madrid'.

Gerard Piqués røde kort og karantæne mod Valencia:
'At skulle undvære Gerard er et stort handicap. Han har karakter og viser lederskab, men vi må spille med dem vi har'.

Araujos ankelskade i første halvleg:
'Araujo ser ud til kun at have lidt småproblemer'.

Dembélé rolle denne sæson:
'Han er en spiller i truppen som alle andre. Han gjorde det godt og kan hjælpe os til at nå vores mål denne sæson'.

.:FORSIDE:.