fbpx
Annonce

Umtitis skade gør det svært at hente forstærkninger

Anders Lang Jensen - 19.01.22

// Samuel Umtiti

ps5 art


Hvis det i forvejen var mere end svært for Barca at bringe nye spillere ind, så er situationen mildest talt ikke blevet nemmere efter Samuel Umtitis skade. En lejeaftale er nu røget i vasken, og det påvirker chancerne for nye kræfter.

Registreringen af Dani Alves og Ferran Torres er gået igennem, men ønsket om minimum én forstærkning mere til Xavis tropper er intakt. Derfor var planen i Barca, at man skulle finde en ny klub til Umtiti, trods den seneste kontraktforlængelse, for at skabe luft til nye spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Under mandagens træningspas led den mission dog et ikke så uvæsentligt knæk. Samuel Umtiti brækkede en knogle på ydersiden af højre fod og blev opereret allerede tirsdag. Det betyder, at franskmanden er ude i mindst tre måneder, og en mulig lejeaftale er nu udelukket.

Det er skidt nyt for ledelsen i jagten på nyt blod til truppen. En del af planen var at udleje Umtiti for at give plads i lønbudgettet. Det kræver i stedet nu, at man eksempelvis får solgt Ousmane Dembélé denne måned for at spare kantspillerens løn samt eventuelt indkassere en mindre transfersum. Netop det er tvivlsomt, eftersom samarbejdet med Dembélés lejr er så godt som ikkeeksisterende.

.:FORSIDE:.