fbpx
Annonce

Ter Stegen holdt buret rent for 4. ligakamp i streg

Simon Arun Vrábel - 19.03.24

 


Søndag aften spillede Barca en nærmest perfekt kamp, da man udspillede Atlético Madrid på Civitas Metropolitano. Med 0-3 sejren blev det samtidig fjerde ligakamp i streg, at Ter Stegen ikke lukkede nogle mål ind.

Marc-André ter Stegen har i den grad vist storform, efter at tyskeren er vendt retur fra sin rygoperation, og søndag aften diskede Barca-målmanden op med flere vigtige redninger, som ultimativt sikrede det fjerde ’clean sheet’ i streg.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den catalanske defensiv er så småt ved at finde tilbage til sidste sæsons stærke forsvar. Andreas Christensen’s nye rolle på den defensive midtbane, Pau Cubarsí’s solide indsats i det centrale forsvar, sammenholdt med Ter Stegens storfrom efter sin rygoperation, har resulteret i en flot defensiv stime.

Således har catalanerne ikke lukket et eneste mål ind i ligasammenhæng i de seneste fire kampe, hvor den samlede målscorer lyder på imponerende 8-0. Stimen begyndte i slutningen af februar, hvor Getafe blev sent hjem fra Montjuïc med en gedigen lussing på 4-0, efter en både flot og underholdende præstation af Xavis mandskab.

Herefter spillede holdet 0-0 på den svære udebane San Mamés imod Athletic Bilbao, hvorefter Mallorca knebent blev slået med 1-0 i Barcelona. Søndag aften kom den hidtil største udfordring, men Ter Stegen spillede én af sine bedste kampe i denne sæson hvor især to vigtige redninger i starten af anden halvleg, var medvirkende til, at holdet igen holdt buret rent.

At det lykkedes at holde nullet mod Atletico er en ekstraordinær bedrift, for Barcas defensiv var stærkt svækket med fraværene af både Andreas Christensen og Joao Cancelo.

Den næste ligakamp er på hjemmebane imod Las Palmas om små to uger efter landskampspausen, hvorefter man skal en tur til Cádiz, så Ter Stegen har rig mulighed for at bygge videre på den flotte stime, inden El Clásico løber af stablen den 21. april i Madrid.

terstegen32F

// Ter Stegen // Atletico Madrid
.:FORSIDE:.