fbpx
Annonce

Snakken om et Lewandowski-exit vil ikke forstumme

Anders Lang Jensen - 28.04.24

// Robert Lewandowski

Selvom Lewandowski er en vigtig brik i Barcas angreb, er der ingen tvivl om, at polakkens første sæson i klubben var mere indflydelsesrig end nu. Dermed vil rygterne om et muligt farvel til det catalanske på ingen måde forstumme.

Ifølge tv-kanalen Esport3 har Robert Lewandowski dog på ingen måde i overvejelserne at forlade Barca i den nærmeste fremtid. Han er fast besluttet på, at han stadig kan bidrage med sine kvaliteter i flere sæsoner på holdet, og samtidig er hans familie faldet godt til i byen.

Kontrakten med Barca løber frem til 2026, og Lewandowski har flere gange afvist et muligt klubskifte, blandt andet fra Saudi-Arabien. Alligevel vil rygterne om et exit fra klubben ikke stoppe, og de kommer nu, efter en sæson hvor polakken kun har scoret 13 mål i 29 ligakampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge selvsamme Esport3 er Robert Lewandowski også af den overbevisning, at han gerne vil slutte sin karriere i den amerikanske MLS, hvor der også er massiv interesse for angriberen. Om et par sæsoner vil polakken gerne drage over Atlanterhavet, men allerede til sommer ventes der at lande flere amerikanske tilbud på ham.

Det kan være i Barcas interesse at få fremskyndet et muligt exit for at gøre plads i budgettet til en yngre angriber. Derfor kan andre unge kræfter også komme til, og klubben kan frigøre plads i lønbudgettet. Lewandowski sidder nemlig på en kontrakt, der indbringer ham 13 millioner euro årligt.

Problemet for Barca er dog, at lønnen automatisk stiger for hver sæson frem mod udløbet i 2026. Allerede fra den kommende sæson vil lønpakken nemlig stige til 16 millioner euro.

lewandowski87

.:FORSIDE:.