fbpx
Annonce

Spændende hvad der sker i januars transfervindue

FCBARCELONA.DK - 01.01.24

 


Det er nu 2024 og dermed åbner januar måneds transfervindue, hvor klubberne har mulighed for at justere på deres hold. I Barcelona kan der også komme aktivitet, både når det gælder tilgang og afgang.

Barca sluttede 2023 med problemer med spillet og dermed kunne det være oplagt, at lave flere justeringer i førsteholdsstruppen, men som det har været tilfældet de seneste par år, sætter økonomien grænser for, hvad Xavi kan skrive på sin ønskeseddel.

Én ændring er dog allerede en kendsgerning, nemlig at brasilianske Vitor Roque har sluttet sig til holdet. Dermed får Xavi et alterntiv til den falmende Robert Lewandowski helt i front.

Artiklen fortsætter under annoncen


Både Xavi og sportsdirektør Deco har bekræftet, at de også gerne vil styrke midtbanen. Gavi er ude resten af sæsonen med en alvorlig knæskade, Oriol Romeu leverer slet ikke som ventet og Fermín López er endnu for ung til at få et bærende ansvar.

Spørgsmålet er så, om Barca kan finde en spiller der både økonomisk og sportsligt passer ind - og som en anden klub er klar til at slippe midt på sæsonen. Den opgave ser slet ikke nem ud, slet ikke med økonomien i tanke.

En løsning kan blive, at skille sig af med en spiller eller to. Her er Oriol Romeu det mest oplagte bud, men med ankomsten af Vitor Roque, kan klassespillere som Ferran Torres eller Raphinha også komme i betragtning, da ingen af de to for alvor har leveret hos catalanerne.

Der kommer helt sikkert masser og rygter og spekulationer i resten af måneden. Der kan ske ting og sager til det allersidste, som man så det i sommer, så der venter utvivlsomt et spændende transfervindue.



// Transfers
.:FORSIDE:.