fbpx
Annonce

Rygterne om Jürgen Klopp florerer allerede

FCBARCELONA.DK - 26.01.24

// Jürgen Klopp

Der gik ikke mange minutter fra meldingen om, at Jürgen Klopp forlader Liverpool til sommer, til at rygterne om et muligt trænerjob i Barca begyndte at florere. Den tyske træner ligner et oplagt alternativ til Xavi, hvis han bliver fyret.

Hvis denne sæson slutter uden titler til Barca, er det slet ikke umuligt, at præsident Joan Laporta ønsker en ændring på trænersædet og dermed en fyring af Xavi Hernández. Modsat bliver Xavi næppe fyret hvis han genvinder mesterskabet eller vinder Champions League, selvom det ser meget svært ud i begge turneringer lige nu.

Artiklen fortsætter under annoncen


Laporta kender gamet 100% og han har derfor helt sikkert en liste over mulige kandidater, hvis det skulle komme til et trænerskifte. Nu er der med stor sandsynlighed kommet et navn mere på listen, nemlig Liverpools Jürgen Klopp. Helt uventet meldte enlænderne ud tidligere i dag, at Klopp stopper efter denne sæson.

Der er forlydender om, at Klopp ønsker at tage et sabbatår, akkurat som Pep Guardiola gjorde efter sit stop i Barca, men det er ikke blevet bekræftet af tyskeren selv. Derfor sættes hans navn allerede i forbindelse med trænerjobbet i Barca fra næste sæson.

Det er ikke mange dage siden, at José Mourinho blev fyret i Roma og straks blev sat i forbindelse med Barca, så nu har Laporta to store trænerprofiler som mulige kandidater til Xavis job.



.:FORSIDE:.