fbpx
Annonce

Opgøret i aften med Betis er en nøglekamp

FCBARCELONA.DK - 21.01.24

 


Hvis Barca skal gøre sig forhåbninger om, at hænge på i den absolutte topkamp i ligaen, er der brug for en sejr i aften mod Real Betis på Benito Villarmarín. Alt andet end tre point vil sandsynligvis øge afstanden til topholdene.

Da Barca tidligere på sæsonen tog imod Betis, endte det med en knusende 5-0 sejr til Xavi og hans spillere. Dermed kunne det ligne en overkommelig opgave i aftenens kamp i Sevilla, men sådan bliver det næppe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Betis er ubesejret på eget græs i ligaen denne sæson, hvor andalusierne i ti kampe har vundet seks og spillet fire uafgjort. Det vidner om stor styrke og ikke mindst forbi, at både Real Madrid og Girona har måtte nøjes med uafgjort denne sæson.

Barca er otte point efter opholdet Girona, der dog har spillet en kamp færre, samt syv point efter Real Madrid, for samme antal kampe. Barca kan næppe forvente hjælp denne søndag, for Real Madrid tager imod bundproppen Almería, mens Girona får besøg af kriseramte Sevilla. Her ligner det unægteligt sejre til de to tophold.

Det kan ikke undgå at øge presset på Xavi og hans spillere, for med et pointtab i aften, vil mulighederne for at genvinde mesterskabet bliver endnu mindre og krisesnakken vil blusse op igen. Derfor er der tale om en absolut nøglekamp.

Kampen mod Betis spilles i aften kl. 18.30 og den kan ses på TV2 Sport X.

// Real Betis
.:FORSIDE:.