fbpx
Annonce

Nu er der hele 16 point op til Real Madrid!

FCBARCELONA.DK - 05.12.21

// La Liga

På sit pressemøde op til kampen mod Betis forsikrede Xavi om, at målsætningen stadig er at vinde ligaen. Med lørdagens resultater begynder det nærmest at se umuligt ud, for Real Madrid har hele 16 point mere på førstepladsen.

Efter at Barca skuffende måtte se sig besejret af Betis på Camp Nou, skulle Real Madrid ud i en ren topkamp mod Real Sociedad på Anoeta i San Sebastian. Den opgave løste de hvide flot, for vandt med 0-2.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Det betyder at Real Madrid trækker fra i toppen af tabellen, hvor de er otte point foran Sevilla på andenpladsen, der ganske vist har spillet en kamp mindre. Barca må tage til takke med en 7. plads, med hele 16 point op til ærkerivalerne fra Madrid. Også Barca har dog spillet en kamp mindre end Real Madrid.

For at Barca skal nærme sig førstepladsen vil det altså ikke blot kræve at catalanerne vinder nærmest alle resterende kampe, men også at Real Madrid får alvorlig grus i maskineriet og smider mange point. Ingen af tingene virker efterhånden sandsynligt.

Barca må i stedet fokusere på at nå mellem de fire bedste, så de kommer med i næste sæsons Champions League. Her var det skidt at tabe til en direkte rival fra Betis. Modsat kan man i Barca glæde sig over, at både Atlético Madrid og altså Real Sociedad tabte deres kampe lørdag.

Det betyder at Barca har seks point op til 4. pladsen, hvilket ikke er umuligt at nå. Det vil dog kræve at Barca finder noget mere stabilitet frem og scorer de mål, som holdet har brug for.

Se den aktuelle stilling i ligaen her.

.:FORSIDE:.