fbpx
Annonce

Lewandowski: 'Vi kan spille endnu bedre end i dag'

FCBARCELONA.DK - 18.03.24

 


Robert Lewandowski spillede en flot kamp i går mod Atlético Madrid, hvor han scorede et mål og lagde op til to andre. Efter kampen var han helt naturligt godt tilfreds, men han mente også, at holdet stadig kan spille bedre.

'Det var en rigtig god kamp og jeg er meget glad for mit mål og de to oplæg. Jeg synes at vi spiller bedre, når vi spiller mere enkelt' lød det fra polakken til tv-stationen Dazn.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Vi har ændret træningen lidt de seneste uger, med mere intensitet. Fysisk føler jeg mig rigtig godt tilpas. Vi ønsker alle at træde et skridt frem og det bliver meget vigtigt efter landskampspausen. Vi skal vinde vores kampe og spille endnu bedre' fortsatte Lewandowski.

Han forsøgte herefter at se fremad. 'Det vigtigste er, hvad vi gerne vil opnå og ikke hvad der sker lige nu. Der er ligaen, Champions League, PSG...., hvor vi skal spille som i dag eller bedre end i dag. Det er vores mål. Vi ved hvordan vi kan spille og at holdet har et stort potentiale, med store spillere og unge spillere' afsluttede han.

lewandowski89F

// Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.