fbpx
Annonce

Kasper Hjulmand er stærkt bekymret for AC's skade

Anders Lang Jensen - 19.03.24

 


Under opvarmningen til kampen Atlético Madrid udgik Andreas Christensen med problemer i akillessenen. Det medførte et afbud til landsholdet, og landstræner Kasper Hjulmand fortæller, at problemer har stået på længe.

Efter kampen nedtonede Xavi skaden, og fortællingen har indtil nu været, at det udelukkende var til opvarmningen frem mod søndagens kamp at skaden opstod. Den danske landstræner giver dog et andet indblik i AC’s skadessituation.

’Det er ikke en skade, der bare lige opstod under opvarmningen i går, det har akkumuleret sig over længere tid, for han har døjet med det i lang tid. Han ville forsøge at komme igennem kampen i går, men det kunne han slet ikke’, siger Kasper Hjulmand ifølge Bold.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg er også nervøs i et længere perspektiv. Det er ikke en akutskade, der opstod under opvarmningen. Det har stået på i længere tid, og han skal slippe af med det' fortsætter landstræneren.

’AC lider og har lidt i et stykke tid, så jeg vidste, der var en fare for, at afbuddet ville ske, for nu er han der, hvor han ikke kan bevæge sig’, slutter Hjulmand.

Ifølge landstræneren er det altså i en længere periode, at Andreas Christensen har døjet med problemerne i akillessenen. Derfor kan der nu vente en længere pause på sidelinjen, end det ellers umiddelbart har lydt, når folk i Barca har udtalt sig om danskerens tilstand.

ac40

 

// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.