fbpx
Annonce

Gündogan fik fuld spilletid i ny tysk skuffelse

FCBARCELONA.DK - 19.11.23

// Ilkay Gundogan

EM-værterne fra Tyskland mødte i går Tyrkiet i en træningskamp i Berlin. Her var Ilkay Gündogan med fra start og han spillede hele opgøret, der sluttede med en ny skuffelse for tyskerne med et nederlag på 2-3.

Tyskland har haft store problemer med spillet på det seneste og derfor blev der skiftet ud på landstrænerposten i september måned, hvor Julian Nagelsmann tog over. Han debuterede som landstræner i går mod Tyrkiet og det er næppe en debut han vil huske med glæde.

Artiklen fortsætter under annoncen


Helt som ventet var anfører Ilkay Gündogan med i den tyske startopstilling. Her var han omdrejningspunktet i det tyske spil i en god første halv time, hvor de også kom foran med 1-0. Herefter tog tyrkerne over og det endte med en kæmpe skuffelse for hjemmeholdet med en nederlag på 2-3.

Gündogan forsvandt mere og mere ud af spillet i takt med, at Tyrkiet havde held med deres høje pres. Det lykkedes således ikke for Barca-spilleren at lede holdet til en tiltrængt opmuntring.

Som EM-værter er Tyskland forhåndskvalificeret til slutrunden og derfor er det alene træningskampe de spiller.

I fraværet af den rygskadede Ter Stegen, var det Kevin Trapp der tog plads i målet og selvom han ikke spillede dårligt, er det aldrig godt at lukke tre mål ind. Derfor må Ter Stegen kunne forvente at få sin plads tilbage, når han er klarmeldt igen.



.:FORSIDE:.