fbpx
Annonce

García: 'Vi er klar og skal have de tre point'

Anders Lang Jensen - 02.11.21

// Eric Garcia // Dynamo Kiev

Onsdag venter en vigtig kamp i Champions League-gruppespillet på ukrainsk jord på udebane mod Dynamo Kiev. Barca skal have de tre point for at bringe chancerne tilbage for avancement, og Eric García forventer, at holdet er klar.

Barca sikrede sig en snæver 1-0-sejr i det seneste opgør mod ukrainerne hjemme på Camp Nou, og nu venter det omvendte opgør i gruppespillet. Her er tre point alfa omega for Barcas situation i gruppen.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


På mandagens pressemøde var det catalanske Eric Garcia, som udtalte sig på vegne af spillerne.

'Vi har et konkurrencedygtigt hold, som er i stand til at tage de tre point. Resultaterne har ikke været som håbet, men der er alt at spille for endnu. Hvis vi får tre point, ligger vores skæbne igen i vores hænder' sagde Eric García på pressemødet forud for opgøret.

'Frenkie de Jong og Araújo er vigtige for os, og Ansu og Dembélé kan gøre forskellen i front med den fare, de skaber mod alle hold. Vi ser, hvordan træneren sætter holdet, men det, at de alle er tilbage, er meget vigtigt'.

'Jeg synes, at man start i Barca var vanskelig, men det seneste har jeg følt med bedre tilpas. Jeg er glad og taknemmelig for den tillid, som er blevet vist mig. Jeg har haft nogle mindre heldige øjeblikket på banen, men det går fremad og jeg glæder mig til at komme på rette spor med holdet'.

Aftenens kamp mod Dynamo Kiev fløjtes i gang klokken 21.00 og kan ses på TV3 Sport.

.:FORSIDE:.