fbpx
Annonce

Ernesto Valverde: 'Vi vil have tre point'

Peter Vyff - 23.10.22

Erneste Valverde, der tidligere har trænet Barca, står nu i spidsen for Athletic Club Bilbao, som senere i aften gæster Camp Nou. Baskernes cheftræner så i går frem mod kampen, som han kommer for at vinde.

Barca fik i torsdag en tiltrængt sejr over Villarreal, efter et par dårlige resultater i sidste uge. Catalanerne tabte blandet andet til Real Madrid i søndags, hvilket, i skrivende stund, har efterladt holdet seks point efter Los Blancos i La Liga, efter Madrids 3-1 sejr lørdag over Sevilla. Catalanerne har derfor hårdt brug for tre point imod Athletic, der styres af den tidligere Barca-træner Ernesto Valverde.

Artiklen fortsætter under annoncen


Cheftræneren havde sin gang på Camp Nou i perioden fra 2017 til 2020, hvor det blev til to mesterskaber i La Liga, en pokaltitel samt en spansk Supercup. Den 58-årige Valverde måtte dog se sig fyret, efter en række pinlige resultater i Champions League, deriblandt 4-0 nederlaget til Liverpool på Anfield, og fordi der var utilfredshed med holdets pragmatiske spillestil.

Den baskiske træner så i går frem mod opgøret på Spotify Camp Nou. 'Jeg vil vinde og det handler slet ikke om hævn over min tidligere klub. De er foran os i ligaen, og vi vil have tre point. Barca er dog godt spillende, og de spillede en god kamp imod Villarreal, så det bliver svært for os' sagde Athletic-træneren.

Valverde blev også spurgt til trænerkollegaen Xavis situation på Camp Nou. 'Han kender Barca og klubbens miljø, og han har en helt naturlig forståelse for det spil, som de ønsker at se på Camp Nou. Han forsøger at implementere flere idéer, som jeg synes er rigtig gode, og han har fået sammensat et stærkt hold, der kan vinde det hele' afsluttede Valverde

Det bliver med sikkerhed en spændende oplevelse for Ernesto Valverde, når han i aften betræder græstæppet på Camp Nou for første gang siden sin fyring i januar 2020.

// Valverde // Bilbao
.:FORSIDE:.